De prijzen van BOVNL 2017

Voor de vijfde keer op rij wordt de Beste Opleider van Nederland awards uitgereikt. Op 7 december vindt de uitreiking plaats in het Hoog Catherijne bij Utrecht Centraal Station. Springest zal samen met haar hoofdsponsor Seats2Meet.com alles verzorgen.

In welke categorieën vallen de prijzen?

Binnen 24 verschillende categorieën mogen opleiders zich na 7 december met trots de beste noemen. Binnen elke categorie zal er een top 3 van opleiders zijn. De eerste 18 categorieën zijn gelinkt aan die van Springest, namelijk:

Dit betekent dat er in de categorieën Hobby & Vrije Tijd, Taalcursussen en Vastgoed & Makelaardij geen prijzen vallen. Dit doordat er te weinig ervaringen zijn waardoor we niet met genoeg bewijs de beste opleiders kunnen kiezen.

Beste Grote Opleider en Beste Kleine Opleider van Nederland

Hoewel er bij categorie prijzen geen onderscheid meer wordt gemaakt tussen grote en kleine opleiders, is de algehele award voor Beste Opleider van Nederland gesplits.

Grotere opleiders maken kans op de algehele Beste Grote Opleider van Nederland award, terwijl de kleinere de Beste Kleine Opleider van Nederland kunnen worden. Dit onderscheid geldt alleen voor de algehele Beste Opleider van Nederland award. Je doet mee in de ‘Grote Opleider’ categorie wanneer je maandelijks meer dan 150 deelnemers hebt.

De Beste Trainer van Nederland blijft ongewijzigd.

Beste Nieuwkomers
Elk jaar groeit ons platform met veel nieuwe opleiders, die met de BOVNL awards moeten opboksen tegen andere opleiders die al jaren bezig zijn. Daarom hebben we de volgende awards in het leven geroepen voor opleiders die pas sinds 2017 actief zijn op Springest.nl

  • Beste Nieuwe Opleider van Nederland
  • Beste Nieuwe Trainer van Nederland

Tenslotte is er een speciale prijs, namelijk de ‘Innovation award’. Deze wordt uitgereikt door hoofdsponsor Seats2Meet. Op uitnodiging worden opleiders gevraagd om te vertellen hoe zij een innovatieve aanpak hebben in hun manier van lesgeven. Op basis van al deze motivaties kiest Seats2Meet een winnaar. 

“Grotere opleiders maken kans op de algehele Beste Grote Opleider van Nederland award, terwijl de kleinere de Beste Kleine Opleider van Nederland kunnen worden. Dit onderscheid geldt alleen voor de algehele Beste Opleider van Nederland award. ”

Hoe worden de winnaars gekozen?
De prijzen worden geheel uitgedeeld op basis van ervaringen die worden achtergelaten op de trainingen die op Springest.nl staan. Hier plaatsen alle cursisten die de trainingen hebben gevolgd hun ervaringen. Alleen ervaringen van 2017 tellen mee voor deze uitreiking en daarnaast geldt er een minimum van 20 ervaringen om mee te kunnen doen.

We hebben in dit artikel  uitgelegd hoe ons algoritme bepaalt wie de beste score heeft om zich de Beste Opleider van Nederland te noemen.

Wie komen er op de BOVNL Awards?
De top 5 van elke categorie wordt uitgenodigd. Deze top vijf heeft nu bericht gekregen! De definitieve eerste-, tweede- en derde plek worden uiteraard pas bekend gemaakt op de avond van 7 december zelf.

Hiernaast is het belangrijk om in je achterhoofd te houden dat we diverse HR communities uitnodigen die ook op het evenement aanwezig zullen zijn. Hiermee willen we de meerwaarde voor jullie opleiders verhogen.

Tijd om ervaringen te verzamelen!