De prijzen van BOVNL 2018

 “Keihard werken, boostcamp gevolgd, review widget geïntegreerd – we hebben Springest maximaal geëxploiteerd. En die resultaten zie je terug!” 5ST3PS, Beste Nieuwkomer van vorig jaar

Dit jaar organiseert Springest voor de zesde keer op rij de Beste Opleider van Nederland verkiezing. In december vindt de uitreiking van de awards plaats. De definitieve datum en locatie maken we eind oktober bekend. 

In welke categorieën vallen de prijzen?

Binnen 24 verschillende categorieën mogen opleiders zich straks met trots de beste noemen. Binnen elke categorie zal er een top 3 van opleiders zijn. De eerste 18 categorieën zijn gelinkt aan die van Springest, namelijk:

Dit betekent dat er in de categorieën Hobby & Vrije Tijd, Taalcursussen en Vastgoed & Makelaardij geen prijzen vallen. Dit doordat er te weinig ervaringen zijn waardoor we niet met genoeg bewijs de beste opleiders kunnen kiezen.

Beste Grote Opleider en Beste Kleine Opleider van Nederland

Hoewel er bij categorie prijzen geen onderscheid wordt gemaakt tussen grote en kleine opleiders, is de algehele award voor Beste Opleider van Nederland gesplitst.

Grotere opleiders maken kans op de algehele Beste Grote Opleider van Nederland award, terwijl de kleinere de Beste Kleine Opleider van Nederland kunnen worden. Dit onderscheid geldt alleen voor de algehele Beste Opleider van Nederland award. Je doet mee in de ‘Grote Opleider’ categorie wanneer je maandelijks meer dan 150 deelnemers hebt.

Beste Nieuwkomers

Elk jaar groeit ons platform met veel nieuwe opleiders, die met de BOVNL awards moeten opboksen tegen andere opleiders die al jaren bezig zijn. Daarom hebben we de volgende awards in het leven geroepen voor opleiders die pas sinds 2018 actief zijn op Springest.nl

  • Beste Nieuwe Opleider van Nederland
  • Beste Nieuwe Trainer van Nederland

Hoe worden de winnaars gekozen?

De winnaars worden bepaald op basis van de ervaringen die worden achtergelaten op de trainingen die op Springest.nl staan.  Alleen ervaringen van 2018 tellen mee voor deze uitreiking. Daarnaast geldt een minimum van 20 ervaringen in totaal om mee te kunnen doen.

We leggen in dit artikel uit hoe ons algoritme bepaalt wie de beste score heeft en zich de Beste Opleider van Nederland mag noemen.

Wie komen er op de awardshow?

De top 5 van elke categorie wordt uitgenodigd. De definitieve eerste, tweede en derde plek worden uiteraard pas bekend gemaakt op de avond van de uitreiking zelf.

Hiernaast is het belangrijk om in je achterhoofd te houden dat we diverse HR communities uitnodigen die ook op het evenement aanwezig zullen zijn. Hiermee willen we de meerwaarde voor jullie als opleiders verhogen.

Tijd om ervaringen te verzamelen!